NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănean către primarul Dumitru Pantazi: „Cine a stabilit programul ăsta bizar? Să doarmă copiii de la 12:30 la 15:30, în frig domnule, pe salteluțele alea jos? N-aveți copii, n-aveți nepoți? Să vă fie rușine!!!”

Răbdarea a ajuns la final pentru părinții ce au copii mici pe care îi duc la grădinițele și creșele din subordinea Primăriei. Sătui de postările de pe rețelele de socializare, mai mulți dintre ei s-au deplasat astăzi la ședința legislativului local pentru a cere explicații cu privire la programul de distribuție a agentului termic.

 

În ședința de Consiliu Local ce a avut loc astăzi a luat cuvântul un tată, care s-a arătat revoltat că în grădinițele ce aparțin Primăriei nu se dă căldură, deși copiii au program de odihnă între orele 12.30-15.30. Bărbatul le-a explicat primarului Dumitru Pantazi și consilierilor locali că a mers la serbarea copilului său și a văzut erau reci caloriferele, iar a doua zi și-a găsit copilul vânăt și cu hainele ude după ce a făcut pe el din cauza frigului.

„Nu sunt client al R.A.G.C.L. Am copilul la grădiniță. Luni am fost la serbare și am constatat că era caloriferul rece, la ora 3 după-masă. Marți l-am luat la ora 3 jumătate, pișat pe el, vânăt. Vreau să vă zic că eu nu am nicio datorie, întotdeauna mi-am plătit taxele și impozitele. Vreau să găsiți soluții”, a cerut părintele.

Cum din partea primarului Dumitru Pantazi nu a venit niciun răspuns, bărbatul s-a adresat din nou aleșilor locali întrebându-i cine a stabilit programul de furnizare a agentului termic, încheind prin a le transmite că ar trebui să le fie rușine.

„Cine a stabilit programul ăsta bizar? Să doarmă copiii de la 12:30 la 15:30, în frig domnule, pe salteluțele alea jos? N-aveți copii, n-aveți nepoți? Să vă fie rușine!!!”, a încheiat revoltat pășcăneanul. 

Situația din școlile și grădinițele din municipiu ar putea fi aceeași și după vacanța de iarnă, când acestea își vor relua activitatea.

Advertisements

Related posts

Vremea se încălzește în Moldova

Redacția

Cenzura continuă: Primarul Dumitru Pantazi ține blocat pe biroul său un set de documente, care privesc afacerile familiei sale, solicitate de NewsPascani.com! (DOC)

Răzvan Grecu

Constructorul a reluat lucrările pe strada Gării! Se intervine pe două sectoare de drum

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site