NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean arestat preventiv, în urma descinderilor de săptămâna trecută, din cartierul Micro

Un pășcănean a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile, în urma unor percheziții efectuate de procurorii DIICOT. Iftode Costel (poreclit Gîţ) este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

”Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Iftode Costel (nume anterior Gîndac, poreclit Gîţ) şi, în consecinţă dispune arestarea preventivă a acestuia,sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „trafic de droguri de risc” în formă continuată, prev. şi ped. de art. 2 alin. 1 din Legea 143/2000, republicată cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv”, au precizat judecătorii din cadrul tribunalului Iași.

De precizat  că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Reamintim că poliţiştii antidrog, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea procuroriilor DIICOT, au făcut joi, 17 decembrie, cinci percheziţii în Paşcani, într-un dosar pentru combaterea traficului de droguri de risc (cannabis).

  

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au desfăşurat o acţiune joi, 17 noiembrie 2020, pentru combaterea traficului de droguri de risc (cannabis). În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1,8 kilograme de substanță vegetală, 60.000 lei, 5.000 de euro, instrumente de cântărit, bani falși și o armă neletală.De asemenea, o persoană a fost condusă la audieri.Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Iaşi şi al Inspectoratului de Jandarmi Județean Iaşi”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT Iași, joi, 17 decembrie.

Advertisements

Related posts

Un șofer a ratat o curbă și a intrat cu mașina în curtea unei familii din Ruginoasa

Marius Parteni

Sofer încarcerat la Lețcani după ce a intrat cu mașina într-un gard

Redacția

Avocatul criminal de la Granit a fost condamnat definitiv. Vezi cât a primit!

Redacția
Încarcă...