RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean arestat la domiciliu

Un pășcănean în vârstă de 38 de ani își va petrece următoarele 30 de zile, în arest la domiciliu. La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au oprit pentru control, pe DE 583 un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Paşcani.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la aceeaşi dată, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

  

La data de 8 septembrie a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Related posts

Pășcănean băgat la închisoare pentru furtul și avarierea unei mașini

Oana Cordoneanu

Folosirea petardelor şi a pocnitorilor se pedepseşte cu închisoarea

Redacția

Onești: Polițiștii aveau cheile apartamentului (Video)

Redacția
Încarcă...