NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Părinți amenințați cu un pistol cu bile din plastic într-un parc pentru copii din Brăila

Un bărbat beat a pus viața mai multor oameni în pericol. Acesta se afla într-un parc de joacă pentru copii din județul Brăila, când a început să îndrepte arma către mai mulți părinți.

Speriați, ei au sunat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit jandarmii. Membrii echipajului au găsit bărbatul de 34 de ani stând pe o bancă și l-au dus la sediul Poliției. Acuzatul a susținul faptul că avea pistolul la el doar ca să se apere.

„Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat și au constatat că cele sesizate se confirmă. O persoană de sex masculin, aflată în stare vizibilă de ebritate, stătea pe o bancă din parcul respectiv și amenința persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic. Aceasta a fost imobilizată și deposedată de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Brăila. Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Brăila, în vârstă de 34 ani, a motivat jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra”, a transmis Jandarmeria.

digi24

  
Advertisements

Related posts

Nu circulați fără documente! Filtre la toate ieșirile din municipiu. Primele sancțiuni aplicate pe Ordonanța Militară 3

Marius Parteni

Tânăr din Stolniceni Prăjescu băgat la închisoare

Redacția

Căruță nesemnalizată lovită de un autoturism! Căruțașul primise amendă înainte de incident

Marius Parteni
Încarcă...