RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Părinți amenințați cu un pistol cu bile din plastic într-un parc pentru copii din Brăila

Un bărbat beat a pus viața mai multor oameni în pericol. Acesta se afla într-un parc de joacă pentru copii din județul Brăila, când a început să îndrepte arma către mai mulți părinți.

Speriați, ei au sunat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit jandarmii. Membrii echipajului au găsit bărbatul de 34 de ani stând pe o bancă și l-au dus la sediul Poliției. Acuzatul a susținul faptul că avea pistolul la el doar ca să se apere.

„Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat și au constatat că cele sesizate se confirmă. O persoană de sex masculin, aflată în stare vizibilă de ebritate, stătea pe o bancă din parcul respectiv și amenința persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic. Aceasta a fost imobilizată și deposedată de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Brăila. Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Brăila, în vârstă de 34 ani, a motivat jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra”, a transmis Jandarmeria.

digi24

  

Related posts

Femeie din comuna Cristești cercetată de polițiști după ce a furat vin și bulion

Redacția

Prefectul județului Iași a demisionat din funcție. Acesta era băut la volan și a produs un accident rutier

Redacția

Cinci mașini sparte în noaptea de Revelion pe o stradă din Pașcani. Autorii au fost încătușați și duși la sediul Poliției pentru cercetări

Oana Cordoneanu
Încarcă...