RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

“Parcul Riama”, unul din motivele pentru care întârzie licitația

Laura Pascu, șefa Compartimentului de Achiziții de la nivelul Primăriei Pașcani, a avut la finalul ședinței Consiliului Local de ieri, o discuție cu câțiva consilier locali, pe marginea unor proiecte de investiții, care sunt etapa demarării procedurilor de licitații.

Mihai Grigoriu, consilier PNL, a întrebat care este motivul pentru care unul din proiectele adoptate la nivelul local, nu a fost încă scos la licitație. Vorbim de modernizarea “Parcului Riama”,  obiectiv aflat pe lista de investiții, a căror indicatori tehnico-economici au fost aprobați la nivelul de Consiliul Local.

Laura Pascu a motivat faptul că întârzierea publicării procedurii se datorează lipsei de comunicare cu compartimentele juridic, economic și investiții din Primărie.

“Eu trebuie să dau cu subsemnatul. Și nu vreau asta. Știți de ce? Eu nu vreau să ajung la DNA. Punct! Cine vrea și își asumă le doresc succes”, a spus Laura Pascu.

  

Temerea funcționarului public este aceea că unele proiecte nu ar fi corect evaluate, și la fel cum s-a întâmplat până acum, pot face obiectul unei anchete a celor de la DNA Iași.   

Astăzi, procedura de licitație a fost lansată în sistemul public de achiziții publice!

Related posts

Prest Serv Apa este mai bogată de astăzi cu 1,5 milioane de euro. Vezi de ce!

Răzvan Grecu

Discuții și propuneri privind eficientizarea activității S.P.C.L.E.P. Pașcani (DOC)

Marius Parteni

Cum se circulă pe drumurile judeţene la această oră

Ema Roman
Încarcă...