NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi vrea mai mulți bani pentru încălzirea unei instituții, din cauza unei estimări greșite

O clădire a municipalității este din nou în atenția aleșilor locali, după ce primarul Dumitru Pantazi a solicitat urgent suplimentarea sumelor de bani alocate pentru montarea unei centrale termice. Este vorba despre sediul Serviciului de Taxe și Impozite locale, iar mâine consilierii locali convocați în ședință extraordinară vor trebui să-și exprime acordul pentru suplimentarea finanțării acestei lucrări cu 21.543 lei.

Suma este una mult mai mare decât ceea ce s-a estimat inițial, adică 16.065 de lei, iar inițiatorul proiectului, primarul Dumitru Pantazi, susține că această modificare este dată de faptul că trebuie schimbate caloriferele care s-au dovedit a fi colmatate.

De acești bani, se va înlocui atât instalația de distribuție a agentului termic, cât și caloriferele. În total, investiția va ajunge la valoarea de 37.608 lei.

Această decizie vine în contextul în care primarul Dumitru Pantazi anunța pe pagina sa de Facebook, vinerea trecută că „firmele care au câștigat licitațiile lucrează în continuare la montarea de sisteme de încălzire la Sediul Finanțelor Publice Locale și la Sediul Fostei Primării din centrul Municipiului”.

Tot în conformitatea cu cele postate de edil, la Serviciul Administrația Piețelor, în Piața Deal, a fost montată deja centrala și instalația de încălzire, iar la Hala Centrală din Piața Vale s-a montat noul branșament electric, urmând ca săptămâna viitoare să fie montate și aerotermele.

loading...
Advertisements

Related posts

Primele locuințe ANL din Pașcani ar putea fi scoase la vânzare până la finele anului 2014

Răzvan Grecu

Adăpost în module de locuit pentru oamenii străzii din Pașcani

Irina Gherasim

Corn mucegăit, biscuiți tari și mere crude, așa se derulează la Pașcani programul „Lapte și Corn”

Marius Parteni
Încarcă...