RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi și Rățoi au mutat lupta politică pe gazon! “O fi bolnav de COVID-19”?

Liderul ProRomânia Pașcani și președintele PSD la nivel local au intrat într-un conflict verbal pe rețele de socializare. Cristian Rățoi a criticat calitatea gazonului achiziționat din bani publici și montat pe zona centrală, în timp ce primarul primarul Pantazi consideră că a luat o decizie înțeleaptă.

Edilul local s-a arătat extrem de supărat de aprecierile lui Cristian Rățoi.

“Întrucât am fost acuzat de domnul Cristian Rățoi privind calitatea gazonului montat pe scuarul de pe strada Moldovei, vă ofer astăzi o serie de imagini cu modul în care arată acest gazon. După cum se observă, acesta a fost întreținut bine și de la montarea lui până la dezvoltarea rădăcinei în substratul de prindere durează aproximativ 7 – 10 zile. Îi rog pe cei care nu se pricep să se abțină de la comentarii care au mai ales un puternic iz electoral”, se arată în postarea plină de greșeli de exprimare.

De partea cealaltă Cristian Rățoi, coordonator ProRomânia a replicat:

  

“Stimate domnule primar Dumitru Pantazi cu privire la cele afirmate de dumneavostră privind gazonul montat recent s-ar putea sa aveți dreptate dar, aștept cu nerăbdare să se tundă gazonul respectiv și apoi să comentați starea lui. Dar până atunci comentați starea gazonului montat tot anul acesta în centrul orașului. O fi fost bolnav de Covid 19 de arată asa? Știți românii au un proverb: ,,dacă tăceai filosof rămâneai”.

Related posts

Tir încărcat cu bușteni, blocat pe DN 28A la Moțca

Oana Cordoneanu

Consilierii locali se întâlnesc în ședință ordinară pe 30 septembrie

Redacția

Propunerile PNL pentru lista de investiții și bugetul pentru anul 2020

Marius Parteni
Încarcă...