RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi se laudă cu actele sale de generozitatea pentru a câștiga o dispută pe tema crizei termoficării de la Pașcani

Cu doar cinci luni înainte de alegerile locale din 2020, principalii favoriți la lupta pentru fotoliul de primar, au în ședințele de Consiliu Local dispute aprinse pe diferite probleme cu care se confruntă Pașcaniul. Dumitru Pantazi a recurs ieri, într-o dispută cu liderul opoziției, Marius Pintilie, la o calitate sufletească pentru a convinge cetățenii de bunele sale intenții, cu privire la asigurarea căldurii tuturor locuitorilor din municipiu, pe perioada iernii.

Edilul a spus că spre deosebire de liberal, el a făcut un act de generozitate în cazul blocului P4, din zona Vatră, imobil ce nu este branșat la rețeaua de gaze naturale.

„Să fac câteva precizări. Din discursul dumnealor că stau oamenii în frig, le pare rău probabil că astăzi e soare afară și nu crapă de ger lemnele, să stea oamenii în frig. Nu știu câte acte de generozitate a făcut domnul Pintilie pentru acești oameni, eu personal am făcut un act de generozitate că am plătit branșamentul la blocul ăla. Asta ca să-i dau un răspuns la cât de mult îl doare pe domnul Pintilie de problemele cetățenilor din municipiul Pașcani”, s-a lăudat primarul Dumitru Pantazi.

Cele spuse de primarul Dumitru Pantazi se verifică în teren. Acesta a achitat o factură de 1.000 lei la compania care furnizează gaz metan pentru a branșa blocul P4 la această rețea. Cu toate acestea, ajutorul nu este unul care să facă viața mai bună celor din imobil, deoarece camerele sunt prea mici pentru a se aproba montarea de centrale termice pe gaz.

  

 „Am primit săptămâna trecută pe telefon, de la Delgaz Grid, și primarul mi-a zis că el a plătit factura de 1.000 de lei pentru a da drumul și la gaz. Eu i-am zis domnul primar aici ați făcut un bine și nu prea: ce facem, ne batem cu capul de conductă, dacă nu avem cum să tragem gazul?”, a povestit o locatară de la blocul P4.

În prezent, cei care locuiesc în acel bloc își fac dosare pentru a primi ajutor financiar de la Primărie ca să poată achiziționa panouri radiante în vederea încălzirii spațiilor de locuit.

Related posts

Marius Pintilie după înființarea serviciului Permise – Înmatriculări:”Vrem să readucem la Pașcani cele mai importante instituții”! (VIDEO)

Marius Parteni

Viceprimarul Pașcaniului vede doar investiții în Pașcani! Cum comentezi?

Marius Parteni

Declarație șoc a șefului ARSACIS: “Apa meteorică este o decizie politică”. Iată cum pot agenții economici să scape de plata acesteia

Marius Parteni
Încarcă...