NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi se joacă cu promisiunile pe marginea construcției noului cimitir!

Licitația pentru desemnarea firmei care va realiza noul cimitir pe terenul din cartierul Fântânele este departe de a fi organizată. După ani și ani de așteptare primarul Dumitru Pantazi continuă să ofere opinii publice informații inexacte.

Pe pagina de Facebook a instituției a apărut astăzi o postare prin care primarul explică că a avut loc ieri o întâlnire de lucru între aparatul de specialitate și proiectant pentru a discuta despre amenajarea cimitirului. Asta în condițiile în care în luna august susținea că se finalizează proiectul tehnic.

“Următorii paşi sunt obţinerea avizelor pentru autorizaţia de construcţii, finalizarea proiectului tehnic, iar în baza lui va avea loc licitaţia pentru lucrări. Investiţia va fi realizată în două etape. Mai întâi se va împrejmui şi amenaja terenul apoi va fi construită capela şi clădirile administrative, cu obţinerea tuturor avizelor necesare”, se arată în postare.

“Cimitirul, suntem la licitație. O să începem cu proiectare și apoi execuția. Din primăvară (n.r. anul 2021) ne apucăm de cimitir, de lucru”, spunea primarul Pantazi în timpul programului de audiențe din 13 august 2020.

  

Cel mai probabil întreaga documentație pentru pregătirea licitației va cădea în sarcina viitorului Consiliu Local să o aprobe ca mai apoi să fie organizată licitația. Lucrările vor începe din anul 2021. 

Terenul unde va fi construit cimitirul este în spatele școlii Ion Creangă din Fânătănele.

Noul cimitir este promis cetățenilor din Pașcani de peste 20 de ani de zile, timp în care terenul a fost lucrat chiar și de utilajele firmei primarului.

Actualitatea Tv a solicitat în urmă cu două zile Biroului de Presă din cadrul Primăriei explicații legat de noutățile ce țin de acest obiectiv de investiție, dar nu am primit nici un răspuns.

Sursa foto Facebook

Advertisements

Related posts

Transportul public perturbat din cauza unei executări silite! Prest Serv apa a luat cu jandarmii două autobuze din curtea regiei în contul unei datorii mai vechi!

Răzvan Grecu

Mii de locuitori din Pașcani îşi riscă viaţa pentru a trece de calea ferată

Redacția

Consiliul Județean Iași se implică pentru devierea Siretului

Teona Gherasim
Încarcă...