NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pantazi reales președinte al PSD, după o conferință de alegeri în care nimeni nu a avut nimic de spus despre declinul partidului

Primarul Pașcaniului a fost reales în fruntea PSD Pașcani. La legerile desfășurate astăzi el a primit votul tuturor membrilor care au primit buletine de vot, adică 121. Deși a fost singurul candidat cei prezenți au fost puși să facă un exercițiu „democratic” de a vota totuși secret prin buletine de vot.

 

Ședința de alegeri de astăzi a fost mai degrabă o întrevedere între pesediști. Ea a fost animată de discursurile senatorului Florin Constantinescu, al lui Mihai Chirica, primarul Iașului, și al lui Victorel Lupu, președintele Consiliului Județean Iași.

Cei prezenți în sală, marea lor majoritate persoane în vârstă, nici nu știau când și pentru ce să aplaude, sau de ce se află la aceste alegeri. De altfel, cel mai mai bine a fost ilustrat interesul acestora față de alegeri atunci când s-a dat citire procesului verbal care anunța rezultatele. Câteva femei din fața prezidiului, în care se afla Pantazi și ceilalți participanți, au rămas pe locuri și au ascultat cu atenție numele celor aleși. În rest cu toții s-au înghesuit la mesele pline de mâncare și băutură din spatele sălii.

În discursul său Pantazi a vorbit despre acțiunile partidului din perioada 2013 – 2015 și ce va face în viitor, fără ca cineva să îl contrazică, deși în sală erau și mulți care până acum nu l-au susținut.

În funcția de vicepreședinți au fost aleși: Bogdan Alexa, Florin Constantinescu, Adriana Dondaș, Vasile Haldan, Gabriela Nedelcu, Florin Răcilă, Neculai Rățoi. Secretar este Gică Zanet, în timp ce Dragoș Ionescu trezorier. Din biroul de conducere mai fac parte Carmen Apostol, Vasile Axinte, Vasile Bălău, Petru Barcan, Vasile Droanță, Eduard Dumea, Iulian Moraru, Simona Palade, Ciprian Pintilie, Marius Puțintelnicu și Codrin Toma.

La final liderii PSD s-au retras într-o sală separat de ceilalți participanți la evenimentul de astăzi pentru un scurt dineu. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un parlamentar ieșean întreabă: Care sunt măsurile aplicate pentru mediatizarea sistemelor alternative de soluționare a conflictelor?

Redacția

PNL Pașcani dezgroapă subiectul rutei ocolitoare a municipiului. Amendament la proiectul de buget pentru demararea lucrărilor (VIDEO)

Marius Parteni

Declaraţie politică: Resuscitarea economiei româneşti devine o realitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site