NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi plantează copaci peste canalizarea de pe strada Gării, conducta de apă a orașului pe strada Moldovei și cablul de curent al unui service auto

Angajații primarului Dumitru Pantazi erau să provoace mai multe daune municipiului în momentul în care s-au apucat de unele lucrări pe domeniul public.

Săptămâna trecută, pe strada Gării, aceștia, cu ajutorul utilajului achiziționat recent de Primărie au început să sape gropi, unde urmau să fie plantați copaci. Nici unul dintre aceștia, nici măcar primarul, nu s-a gândit că pe suprafața unde urmau să fie plantați pomii trece canalizarea de pe strada Gării, care putea fi afectată grav de aceste lucrări. Din fericire, prin zonă trecea directorul tehnic de la Prest Serv Apa, Emil Crăciun, care a observat activitatea angajaților Primăriei și i-a oprit din muncă.

O zi mai târziu aceiași angajați s-au apucat de plantat copaci pe strada Moldovei, la ieșirea din oraș către Gâștești. Nici aici nu s-au gândit că sub ei pot fi niște lucruri importante, mai exact magistrala de apă a orașului și un cablu de curent aparținând societății Autotrans Com. Și de această dată au fost opriți de Emil Crăciun care și-a pus mâinile în cap când a văzut unde fac găuri angajații primarului.

În cele din urmă copacii au fost plantați pe alt culoar pentru a nu fi afectate canalizarea, conducta de apă ori cablul de electricitate.

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

loading...
Advertisements

Related posts

Ședință de îndată la Primăria Pașcani cu un singur punct pe ordinea de zi

Ema Roman

Primăria a trecut la toaletarea copacilor în mai multe zone din Pașcani

Marius Parteni

Tribunalul Iași a anulat acțiunea în regres formulată de Primărie împotriva fostului primar Grigore Crăciunescu!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site