NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi nu se dezminte! A lipsit de la prima ședință a Comisiei Economice! (Doc)

Fostul primar al Municipiului Pașcani a lipsit astăzi de la prima ședință a Comisiei Economice din cadrul Consiliului Local. Dumitru Pantazi, consilier local din partea PSD, nu a anunțat în prealabil că nu poate ajunge. A fost nevoie ca președintele comisiei, Constantin Nemțanu, să-l sune pe telefon pentru ca acesta să anunțe că nu ajunge la ședință.

Absența de la lucrările Comisiei Economice vine după ce ieri Dumitru Pantazi solicita ca ședința de plen a legislativului local, ce va avea loc joi, să se desfășoare în fizic, nu on-line. Social democrații au acuzat că prin mutarea în on-line a ședințelor de Consiliu Local, liberalii ar bloca dezbaterile pe marginea proiectelor de hotărâre.

Reamintim că, în cei 8 ani în care a fost primar al Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi a fost acuzat în dese rânduri că nu vine la serviciu, preferând ca de treburile curente ale Primăriei să se ocupe cuscrul său Gică Zanet, administrator public la acea dată.

DOCUMENT

  
Advertisements

Related posts

Am aflat de ce locurile de joacă sunt mizerabile: problemele de memorie ale directorului de la Eco Salubritate! Leonard Ursu a uitat ce a votat în septembrie 2017!

Răzvan Grecu

Primarul Pantazi nu suportă criticile. L-a numit “Gică Contra” pe un consilier

Marius Parteni

Lucrări de frezare a străzilor confundate cu cele de plombare

Marius Parteni
Încarcă...