NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Politică

Pantazi l-a executat pe Axinte! A preluat coordonarea Colegiului 5!

Ședința Comitetului Executiv al PSD Iași, ce a avut loc ieri la Târgu Frumos, a mai produs și alte schimbări în organizația județeană.

După ce secretarul general, deputatul Vasile Câtea, a fost înlocuit din funcție la propunerea președintelui Maricel Popa, alți membri de partid, cu activitate importantă, au fost executați.

Unul dintre ei este Vasile Axinte, fost viceprimar al Pașcaniului și deputat în Parlamentul României. El a fost înlocuit din funcția de coordonator al activității Colegiul 5 Pașcani. Funcția i-a fost suflată chiar de Dumitru Pantazi, președintele PSD Pașcani. Totul a fost posibil după un scenariu bine pus la cale.

Pantazi a dus la ședință șapte președinți de organizatii din zona Pașcani, care i-au dat votul.

  

Anterior ședinței de ier,i în cadrul organizației județene se discutase ca în fiecare colegiu să se organizeze întâlniri pentru analiza activității, iar membrii de partid sa desemneze liderul pe colegiu.

Acum, Maricel Popa, președintele PSD Iași, și Dumitru Pantazi, președintele PSD Pașcani, l-au înlăturat pe Vasile Axinte.

Surse prezente la ședința de ieri de la Târgu Frumos spun că Vasile Axinte i-a reproșat lui Dumitru Pantazi că „l-a lucrat pe la spate”.

Tot ieri s-a stabilit ca de activitatea din Colegiul 4, Târgu Frumos, să răspundă Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos. De activitatea acestui colegiu se ocupa până acum deputatul Vasile Toma.

Advertisements

Related posts

Limuzina care a atras toate privirile. Cât costă să te plimbi o oră cu ea?

Irina Gherasim

Secretarul general al Guvernului a demisionat

Redacția

La ce candidat se vor duce voturile Pro România și USR Plus la Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...