NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi confuz cu privire la reabilitarea unui tronson din strada Grădiniței

Amplasamentul străzii Grădiniței i-a dat bătăi de cap primarului Dumitru Pantazi, într-o emisiune televizată. Acesta a încercat să explice că a făcut demersuri către Compania Națională de Drumuri pentru a asfalta o porțiune din strada Grădiniției, care este folosită intens de camioanele ce tranzitează municipiul Pașcani.


În documentele Primăriei, strada Grădiniței începe de la intrarea în Pașcani dinspre Iași, până la intersecția cu strada Moldovei, din dreptul fostei societăți Constructorul S.A

Doar că edilul șef s-a încurcat atunci când a trebuit să explice de unde și până unde se întinde această stradă.


Astfel, primarul Dumitru Pantazi consideră că strada Grădiniței este și pe strada Crinilor, iar când a venit vorba de a explica cum se va reabilita această zonă, a ieșit cu următoarea explicație:
„În condițiile când voi avea garanția și promisiunea certă, Compania Națională de Drumuri va finanța și va așterne covor asfaltic pe strada Grădiniței, care duce pe Crinilor și iese-n Moldovei, deci are o porțiune de tronson din Moldovei – Crinilor, Crinilor este rezolvată de noi și Grădiniței de la Kosarom până la intersecția cu Crinilor. În aceste condiții, dacă Compania Națională așterne covor asfaltic pe acest tronson, vom încerca să relocăm de pe Moldovei, să ducem covor asfaltic pe Grădiniței, în față la Integrata”, s-a încurcat în explicații primarul Dumitru Pantazi.


Cât despre centura de ocolire a Pașcaniului, ce a fost promisă în ultimii 20 de ani de fiecare dată când au fost alegeri locale sau parlamentare, primarul Dumitru Pantazi nu a pomenit nimic. Ce-i drept însă, nu s-a intrat încă în campania electorală!

loading...
Advertisements

Related posts

Șefii Primăriei se opun achiziției plăcuțelor cu denumirea străzilor și imobilelor. Pintilie:”Dormiți în papuci”!

Marius Parteni

Bombă socială: Angajații societăților din subordinea Consiliului Local, amenințați cu concedierea. Blocajul administrativ, următoarea etapă!

Marius Parteni

PNL acuză tergiversarea finalizării unor proiecte din PIDU

Răzvan Grecu
Încarcă...