NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Marius Parteni

Pantazi a găsit “VINOVEȚII”!

Ca un adevărat lider “care este” Dumitru Pantazi a găsit “VINOVEȚII” pentru pierderea alegerilor.

“Nu e victoria ta. Din cauza ăstora de la mine și degringolada din partid am pierdut!”, sunt adevăratele mesaje transmise de Dumitru Pantazi lui Marius Pintilie, primarul ales de cetățenii municipiului, la alegerile din 27 septembrie.

Am tot urmărit imaginile surprinse la momentul când candidații au primit certificatul, ce le atestă calitatea de aleși. Nu-mi venea a crede că Pantazi poate fi chiar atât de diplomat. M-am înșelat când am scris acea știre că l-a felicitat pe Pintilie și în emisiunea de la Actualitatea Tv de vineri, atunci când am apreciat diplomația.
De fapt, Pantazi nu a înțeles nimic din anii petrecuți în viața publică și eșecul acestor alegeri.

Să muți vina și responsabilitatea acestui eșec pe umerii unor membri de partid, care au acționat doar la comanda lui Pantazi, Gabriela Nedelcu și Gică Zanet (iar din umbră sforarii care sunt bine cunoscuți) demonstrează cât de mârșav este omul politic, Dumitru Pantazi.

  

Cum să dai vina pe organizație când la partid singurul care deschidea ușa era deputatul Vasile Axinte, care ținea regulat audiențele?

Cum să dai vina pe organizație, când ai refuzat dreptul oamenilor de partid să se întrunească în acele ședințe de analiză, la finalul cărora în trecut se mai socializa?

Cum să dai vina pe organizație când tu ai consilieri pe lista actuală care nu cunosc din activul de partid?

Sunt foarte curios dacă PSD Pașcani se va întruni într-o ședință de analiză, cu cărțile pe față. O organizație atât de mare trebuie să arate transparență și decizii.
Mă aștept de asemenea ca Pantazi să își dea demisia, cum ar fi și normal. Pretendenți sunt!

Acum Pantazi vrea să ajungă deputat, așteaptă sprijinul partidului, de care se va lepăda dacă nu-i ies combinațiile. Îl sacrifică pe Vasile Axinte, cel care l-a ajutat în această campanie. El nu gândește pentru echipă, el știe că i se cuvine totul.

Notă: Marius Pintilie a declarat jurnaliștilor că primarul îl felicitase. Diplomat, a oferit o altfel de declarație, pentru a evita penibilul situației și a nu înfige mai tare sabia. Cred că trebuie să spună exact ce i-a transmis, mai ales că sunt și alți consilieri care au auzit.

Advertisements

Related posts

Penibilii din Primărie

Marius Parteni

Să te lauzi că știi să atragi fonduri europene, dar să nu reușești să pornești investiții, asta înseamnă să fii incompetent!

Marius Parteni

Haideți să susținem proiectul “România Solidară”

Marius Parteni
Încarcă...