NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi a explicat de ce nu a delegat serviciul de deszăpezire, către CLP Ecoserv SRL, în mandatul său!

Fostul primar al Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi, a explicat ieri, în plenul Consiliului Local, de ce nu s-a delegat serviciul de deszăpezire, în mandatul său. Acesta a declarat că delegarea către CLP Ecoserv SRL a fost gândită încă de la reorganizarea fostului operator de salubritate și că întârzierea ei a fost cauzată de lipsa de utilaje și de faptul că tarifele urmau să crească, din cauza adăugării de TVA.

Advertisements

„Acest serviciu, de fapt proiecția delegării acestui serviciu, a început încă de la înființarea noii societăți, cu care dumneavoastră nu ați fost de acord. Amânarea delegării acestui serviciu s-a făcut în primul rând din cauza dotării, pentru că societatea nu are utilaje pentru deszăpezit, tva-ului care va fi inclus în tarifele care urmează să fie adoptate. Am văzut că ați pus tarife la lucrări manuale în ore. Nu știu cum o să faceți evaluare, aprecierea activității la ore, om, când toate lucrările se fac la suprafață. Mă întreb, mia de metri pătrați un om, doi, la ore, astea erau observațiile pe care am vrut să le fac. Probabil operatorul o să închireze utilaje, pentru că am observat că nu s-a transferat niciun utilaj de la Gospodăria Comunală, către acest operator”, a fost intervenția fostului primar, Dumitru Pantazi.

Serviciul de deszăpezire a fost delegat către CLP Ecoserv SRL, cu votul tuturor consilierilor prezenți la ședința de ieri.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Guvernul a aprobat ocuparea a peste o mie de posturi vacante în instituţii publice locale

Redacția

Comisia Juridică a dat aviz nefavorabil proiectelor prin care primarul vrea să acorde facilități fiscale unor societăți comerciale

Marius Parteni

Când se va relua circulația pe străzile Ștefan cel Mare și Moldovei

Redacția
Încarcă...