NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi a decis: știrile din Primărie se dau doar la televiziunea sa favorită!

Primarul Dumitru Pantazi continuă acțiunile de descurajare a jurnaliștilor care critică administrația locală. După ce actualul primar a luat decizia de a interzice folosirea calculatoarelor instituției pentru a accesa NewsPascani.com, News FM și emisiunile Actualitatea TV, acum informații importante pentru cetățeni sunt dirijate de către purtătorii de cuvânt ai administrației locale, doar spre televiziunea favorită a primarului Dumitru Pantazi.

Astfel, o informație care ar fi trebuit distribuită către toată presa locală, a ajuns doar pe masa jurnaliștilor de la Bit TV. Este vorba despre modalitatea prin care primarul Dumitru Pantazi dorește să consulte populația cu privire la obiectivele de investiții ce vor ajunge în proiectul de buget pentru anul 2020.

Locurile în care se vor putea depune formularele și modalitatea prin care aceste chestionare vor ajunge la cetățeni a fost o știre dată de administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi, doar la televiziunea sa favorită.

Și investițiile ApaVital în suburbia Blăgești este o știre pe care primarul Dumitru Pantazi consideră că trebuie să o afle doar telespectatorii televiziunii sale favorite. Acesta a acordat pe această temă un interviu în exclusivitate pentru programul său tv favorit.

Aceste informații importante pentru cetățeni nu au fost incluse de administrația publică într-un comunicat de presă, cei din conducerea municipalității acordând astfel exclusivități doar pentru televiziunea favorită a primarului.

Mai mult, cererile de acreditare ale jurnaliștilor de la Actualitatea TV nu au fost nici până acum aprobate deși au trecut mai bine de 3 luni de zile de la depunerea solicitărilor.

În acest context, reamintim că primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Gabriela Nedelcu sau administratorul public, Gică Zanet, nu au mai organizat o conferință de presă din 2016, din campania electorală, cel mai probail încercând să evite întrebările incomode de la jurnaliștii pe care nu-i pot controla.

loading...
Advertisements

Related posts

Tribunalul Iași hotărăște joia viitoare dacă ApaVital va mai opera la Pașcani!

Răzvan Grecu

R.A.G.C.L. nu are bani pentru a cumpăra pneuri de iarnă autobuzelor

Răzvan Grecu

S-au impartit banii pentru drumurile judetene.Vezi care sunt cele din zona Pascaniului

Redacția
Încarcă...