NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Panică în rândul angajaților Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Patru persoane cu cagule au intrat în unitatea medicală!

Incident uluitor la nivelul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani! Patru indivizi care purtau cagule, au pătruns în noaptea de  2/3 octombrie 2021, în incinta unității medicale.

Aceștia au urcat pe scara de incendiu, din curtea din spitalului, acolo unde se intră de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt. Totul s-a petrecut în jurul orelor 01.30.  

“Pe data 03.10.2021, în jurul orei 01.30, patru persoane au întrat fraudulos în spital pe scara de incendiu, forțând un geam de la etajul 2 al Secției de Recuperare. Au fost surprinși de personalul medical de serviciu, moment în care aceștia au fugit. Există un sistem de supraveghere video. Poliția și autoritățile au fost anunțate, este o anchetă în desfășurare. În ultima perioada au fost mai multe amenințări la adresa personalului medical. În această perioadă, în condiții de pandemie, în care toți avem nemulțumiri și anumite frustrări, rog ca aparținătorii și pacienti să dea dovadă de respect și înțelegere față de personalul medical”, ne-a declarat medicul Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Poliția face verificări în acest caz.

  
Advertisements

Related posts

Prognoza meteo. Un val de aer rece ajunge peste România. Ultimele zile cu temperaturi ridicate

Redacția

Sâmbătă, 3 noiembrie, sunt moșii de toamnă

Redacția

Mașină proiectată între copaci, după un accident pe pasajul de pe strada Grădiniței (Foto)

Marius Parteni
Încarcă...