NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Palatul Cantacuzino predat constructorului care se va ocupa de modernizarea zonei

Ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul „Reabilitare, conservare și revitalizarea Palatului Cantacuzino-Pașcanu și a terenului aferent” a fost semnat astăzi, la sediul Primăriei Pașcani.

Echipa de implementare a proiectului a avut programată o ședință de lucru cu reprezentanții constructorului care se va ocupa de realizarea lucrărilor și cu cei ai societății care va asigura dirigenția de șantier.

„La întâlnire au mai participat primarul Marius Pintilie, viceprimarul Cristian Rățoi și administratorul public Claudiu Bodoașcă care s-au asigurat că totul este pus la punct și nu există probleme, în vederea realizării lucrărilor conform graficul stabilit. După discuțiile de la primărie, aceștia au mers în teren unde s-a efectuat o vizită preliminară în vederea predării amplasamentului și emiterii ordinului de începere a lucrărilor”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a instituției.

Advertisements

Related posts

Unirea Ruginoasa – Unirea Mircești, joacă sâmbătă cu trofeul pe masă

Marius Parteni

Primăria cheltuie alți 15.000 lei în contul noului cimitir! Verifică proiectul tehnic, care nu este finalizat de proiectant!

Marius Parteni

Șefii Primăriei demarează operațiunea „Marea Intrare în Legalitate”

Marius Parteni
Încarcă...