RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Palatul Brukenthal din Avrig, un loc de poveste pentru o vacanţă de neuitat

Pe vremuri, palatul Brukenthal din Avrig era accesibil doar invitaţilor celebrului baron! În prezent, este un adevărat paradis pentru orice turist care apreciază istoria şi eleganţa.

Şi, în special, preparatele de pe vremea când, în Palatul Brukenthal, veneau în vizită nobilii apropiaţi baronului. Bucătăresele de la palat respectă întocmai reţetele din acea vreme. Şi nu doar în privinţa cantităţii, ci şi calităţii ingredientelor.

Nu folosesc aproape nimic cumpărat din comerţ. Iar acest lucru este foarte apreciat de turiştii care le trec pragul.

Încă din 1788, palatul Brukenthal din Avrig a fost cunoscut pentru delicatesele care ieşeau din mâinile pricepute ale bucătăreselor.

  

În urmă cu două veacuri de bunătăţile zonei se bucurau guvernatorul Transilvaniei Samuel von Brukenthal şi invitaţii săi. Acum, de reţetele păstrate de pe vremea imperiului austriac se bucură turiştii.

sursa observator.tv

Related posts

VIDEO Vladimir Putin, postură ciudată la întâlnirea cu Serghei Șoigu, într-o înregistrare publicată de Kremlin/ Diferențe față de alte apariții/ Liderul rus, ironizat cu meme-uri pe Facebook după apariție

Redacția

Florin Cîţu consideră că multe dintre mesajele lui Orban privind guvernarea „par copy paste după mesajele PSD referitor la guvernare”

Redacția

Liceanul cu 2 la Purtare pentru ironizarea unei profesoare cere demisia directorului şi a profesorilor după ce a câştigat procesul împotriva şcolii

Redacția
Încarcă...