NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Pagubele provocate în Iași de furtuna de aseară. Străzi inundate și copaci doborâți

Primăria Municipiului Iași și companiile municipale s-au mobilizat și au intervenit pentru a îndepărta efectele furtunii din seara zilei de luni, când Municipiul Iași s-a aflat sub avertizare meteo „Cod portocaliu” de vijelii, ploi abundente și grindină.

În urma furtunii au refulat o serie de canale pe bulevardul Regele Ferdinand I (Splai Bahlui Mal Drept), strada Romană și strada Palat, iar alte canale au fost deplasate de apă pe strada Toma Cozma și strada Arcu, la intersecție cu strada Gavril Muzicescu, apa abundentă îngreunând temporar circulația în aceste zone. Reprezentanții municipalității au alertat ApaVital SA și au sprijinit intervențiile companiei de apă și canalizare, iar Poliția Locală a dirijat circulația în zonele afectate.

Furtuna a doborât câțiva arbori pe străzile Orientului (nr. 17), Vasile Lupu (nr. 82), Mușatini (nr. 45), Anton Crihan (nr. 15) și Bradului (nr. 13) și a rupt câteva crengi pe strada Palat. Echipele Servicii Publice SA au intervenit rapid pentru îndepărtarea acestora.

Echipele municipalității au mai constatat un banner rupt și căzut pe carosabil în Podu Roș și probleme cauzate de tencuiala desprinsă de pe blocul 586 din strada Păcurari nr. 128. Zonele afectate au fost restricționate până la remedierea problemelor.

  

tele m

Advertisements

Related posts

Lumina Păcii din grota naşterii Domnului de la Bethleem, distribuită azi la Iaşi

Redacția

Cel mai bâtrân sinucigaș din Iași a fost găsit fără suflare în Copou! S-a spânzurat la 91 de ani! Bărbatul nu a mai vrut să trăiască după ce și-a înmormântat iubirea vieții!

Redacția

Un nou focar în Iași: 22 de studenți sunt infectați

Redacția
Încarcă...