RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pagina de Facebook a lui Dumitru Pantazi lăsată de izbeliște

Prezența fostului primar Dumitru Pantazi pe rețelele de socializare a fost în cei 8 ani una timidă, postările fiind făcute de cei care îi administrau contul și aveau caracter strict de promovare politică. După pierderea alegerilor, în septembrie 2020 și interesul lui Dumitru Pantazi față de comunicarea prin Facebook a scăzut.

Dacă în plină campanie electorală, pe pagina sa de Facebook erau postate și câte 3-4 informații pe zi, imediat după pierderea mandatului de primar acestea s-au rărit până când au încetat total. Ultima postare a lui Dumitru Pantazi pe pagina sa de Instagram a fost făcută în data de 23 octombrie 2020. În aceasta erau mai multe fotografii în care erau surprinse marcajele rutiere din Pașcani.

Nici pe contul său personal de Facebook activitatea nu a continuat. Ultima postare a fost făcută pe 28 noiembrie 2020, iar în ea fostul primar a distribuit un articol din presa locală în care se anunță faptul că bursele sociale și de merit au fost majorate de consilierii locali.

Zero acitivitate s-a înregistrat și pe contul de Instagram al lui Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. Și aici ultima activitate a fost înregistrată în luna noiembrie a anului 2020.

  

Reamintim că, la finalul anului trecut, fostul primar Dumitru Pantazi, împreună cu alți trei colegi de partid, au susținut o conferință de presă la sediul PSD, după mai bine de 5 ani zile.

Related posts

Întâlnire importantă pentru darea în folosință a rețelei de gaz din Gâștești

Răzvan Grecu

Amendamentele PNL Pașcani la proiectul de buget propus de primarul Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu

Salariile vor rămâne la nivelul anului trecut, spune vicepremierul Kelemen

Redacția
Încarcă...