RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pacienții de Covid cu forme severe de COVID se recuperează mai repede decât în ​​valurile anterioare – studiu din Israel

Medicii au reușit să externeze pacienții grav bolnavi de Covid din spital mai devreme în timpul celui mai recent val pandemic decât cele precedente, potrivit statisticilor publicate de un post de televiziune din Israel.

Numărul mediu al zilelor petrecute în spital de acest pacienți în prima săptămână a lunii iulie 2021 a scăzut la opt, de la 10 – 12 în valurile precedente, potrivit Channel 12.

Potrivit acestor date, cazurile cauzate de varianta Delta a Coronavirus nu sunt la fel de severe ca cele din ultimul an și jumătate.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății de la Ierusalim publicate miercuri, în prezent erau 144 de pacienți spitalizați cu Covid în toată țara, dintre care 68 de persoane aflate în stare gravă. Aproximativ 60% dintre cei spitalizați erau vaccinați, potrivit unui raport al ministerului miercuri.

  

Optsprezece dintre pacienții spitalizați nu mai au testat pozitiv pentru COVID-19, dar au rămas bolnavi din cauza complicațiilor legate de virus și, prin urmare, au fost incluși în statisticile Ministerului Sănătății.

Trei femei însărcinate au fost internate cu Covid, precum și două mame care au născut recent, dar toate erau în stare bună.

Din cei 12 pacienți conectați în prezent la aparate respiratorii,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rafila: Vaccinul anti-COVID va fi făcut o dată pe an, ca şi la gripă/ Administrarea de doze din acelaşi vaccin la intervale scurte poate duce la „suprastimularea” sistemului imunitar

Redacția

Florin Cîțu: Îl ignor pe Ludovic Orban. Cred că este supărat, am înţeles, o să-i treacă. Toţi liberalii o să-l vadă cum prezidează o moţiune pe care şi-a dorit-o foarte mult împotriva propriului partid

Redacția

Florin Cîţu, nemulţumit de comunicarea în coaliţie: Aş vrea mai mult fair-play/ E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%. Mă duc în coaliţie, nu se poate şi apoi să spun nu vrea partenerul de coaliţie

Redacția
Încarcă...