NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pacienții de Covid cu forme severe de COVID se recuperează mai repede decât în ​​valurile anterioare – studiu din Israel

Medicii au reușit să externeze pacienții grav bolnavi de Covid din spital mai devreme în timpul celui mai recent val pandemic decât cele precedente, potrivit statisticilor publicate de un post de televiziune din Israel.

Numărul mediu al zilelor petrecute în spital de acest pacienți în prima săptămână a lunii iulie 2021 a scăzut la opt, de la 10 – 12 în valurile precedente, potrivit Channel 12.

Potrivit acestor date, cazurile cauzate de varianta Delta a Coronavirus nu sunt la fel de severe ca cele din ultimul an și jumătate.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății de la Ierusalim publicate miercuri, în prezent erau 144 de pacienți spitalizați cu Covid în toată țara, dintre care 68 de persoane aflate în stare gravă. Aproximativ 60% dintre cei spitalizați erau vaccinați, potrivit unui raport al ministerului miercuri.

  

Optsprezece dintre pacienții spitalizați nu mai au testat pozitiv pentru COVID-19, dar au rămas bolnavi din cauza complicațiilor legate de virus și, prin urmare, au fost incluși în statisticile Ministerului Sănătății.

Trei femei însărcinate au fost internate cu Covid, precum și două mame care au născut recent, dar toate erau în stare bună.

Din cei 12 pacienți conectați în prezent la aparate respiratorii,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Secrete ce te vor ajuta să câștigi la păcănele

Redacția

Măsuri în starea de alertă. Guvernul a adoptat proiectul şi l-a trimis în Parlament

Redacția

Fostul portar al Stelei a murit. A suferit un infarct

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site