RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pacienți din Cristești și Tătăruși duși cu ambulanța la spital suspecți de coronavirus!

Două persoane, un bărbat și o femeie, au solicitat în ultimile 24 de ore asistență medicală, panicați fiind că ar fi suspecți de virusul despre care se vorbește în aceste zile. Femeia are in jur de 40 ani și este din Tătăruși. Ea a venit de 10 zile din străinătate, a stat izolată, dar acuza amețeli și stări febrile. Astăzi dimineață a solicitat prin apel la 112 asistență medicală. Ea se află acum izolată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani.

Bărbatul este din Cristești. El lucrează că șoferul la o firmă ce face transport pe ruta Italia – România. Nu acuza nici o simptoma, dar ieri la insistențele vecinilor a solicitat transportul la spital. A fost direcționat către Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Acum așteaptă rezultatele analizelor.

NewsPascani.com și Actualitatea Tv fac precizarea că nu prezintă aceste informații fără a fi verificate. Mai mult, cititorii și telespectatorii nostri ne-au sugerat să prezentăm informațiile, tocmai pentru a atrage atenția că oamenii trebuie să fie vigilenți și să evite pe cât posibilul contactul cu alte persoane, mai ales dacă vin din zone de risc.

Related posts

Cursuri gratuite de informare a viitorilor părinți, la Spitalul Municipal Pașcani

Oana Cordoneanu

Lucrările de extindere și dotare a Ambulatoriului de la  Spitalul Municipal de Urgență au fost adjudecate

Răzvan Grecu

Judeţul Iaşi, pe lista neagră a Germaniei. Suntem considerați “zonă de risc” din cauza coronavirusului

Redacția
Încarcă...