NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Organigrama de la EcoServ SRL, contestată de „greii” din Consiliul Local

Discuții importante în ședința Comisiei Economice, din cadrul Consiliului Local, pe marginea organigramei societății EcoServ SRL. Votul nu a fost unul favoravil.

Consilierul PSD Vasile Haldan a fost împotriva acestui proiect, propus de primarul Dumitru Pantazi, la solicitarea conducerii nou înființate. El nu a fost de acord cu numărul membrilor Consiliului de Administrație, care a rămas nemodificat. Consiliul de Administrație are aceeași componență de 5 membri, în condițiile în care la înființare se discuta de reducerea lor la trei.

„Nu sunt de acord cu proiectul. Avem cinci administratori, iar dacă este să vorbim despre măturători, sunt 22. Trebuie regândit”,  a spus Vasile Haldan.

Nici cei din PNL nu cred în forma actuală propusă de cei de la EcoServ SRL.

„Trebuie să știm ce își propune această societate în viitor, pentru a ne putea face o idee. Sunt multe necunoscute”, a precizat Marius Pintilie (PNL).

Leonard Ursu, directorul EcoServ SRL, a susținut că a prezentat o organigramă corectă și a respectat legea de organizare a acesteia. 

Doi consilieri PSD au votat pentru proiect, Cosmin Ungureanu și Ovidiu Bejenariu, alți doi s-au abținut, Vasile Haldan și Ciprian Pintilie, în timp liberalii Marius Pintilie și Constantin Nemțanu au votat împotrivă.

În Comisia Juridică au votat pentru, trei consilieri PSD, Codrin Toma, Adriana Dondaș și Liliana Perțu, în timp ce Alexandru Dandu și Cătălin Conache împotrivă.

loading...
Advertisements

Related posts

Reacții după articolul “Documentul exploziv prin care Primăria solicita în 2013 bani europeni pentru investiții în sisteme de alimentare cu apă și canalizare”. Totul urma să fie implementat prin Eco Apa și Prest Serv Apă!

Marius Parteni

Ieșirile din Pașcani spre Târgu Frumos și Moțca sunt circulabile

Teona Gherasim

Primăria Paşcani caută manager pentru proiectele europene

Redacția
Încarcă...