NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Orban, despre decizia autorităților de a ceda în fața pelerinilor la Iași: Erau foarte mulți agitatori de profesie, s-a procedat corect

Ludovic Orban a vorbit la Digi24 despre decizia forțelor de ordine de a ceda în fața pelerinilor de la Iași și de a permite accesul la moaștele Sfintei Parascheva. Premierul spune că a fost o decizie operativă corectă, care a dus la evitarea chiar a unor posibile bătăi, pentru că acolo erau „foarte mulți agitatori de profesie”.

Ludovic Orban: A fost o decizie operativă. Ați fi vrut să rămână sutele alea de oameni într-un scandal perpetuu, eventual să degenereze într-un alt scandal? Oricum, erau acolo foarte mulți agitatori de profesie, care special s-au dus acolo, ca să incite spiritele.

Cred că mulți oameni nu erau rău intenționați, pur și simplu au vrut să se ducă. Unii s-ar putea să lucreze în Iași, alții s-ar putea să fi ajuns cu avionul, alții cu mașina personală pentru că s-au dus în vizită la cineva. Era greu de făcut o diferență între agitatori, s-a și văzut că sunt unii care n-au nicio treabă cu sărbătoarea creștină.

Pe de altă parte, uitându-te, vezi și foarte mulți oameni credincioși.

A fost o decizie operativă și după părerea mea imediat s-a stins acest focar.

Echipele operative au fost puse în fața unei situații în care trebuiau să ia o decizie. Acolo se putea ajunge la bătaie. Spiritele erau extrem de încinse. Puneau jar pe foc foarte mulți agitatori.

Din punctul meu de vedere a fost o decizie corectă.

digi24

Advertisements

Related posts

Imperial Ballroom îi aşteaptă pe viitorii miri la „Nuntă de Probă”

Teona Gherasim

Sirenele ce anunță situațiile de urgență, testate în Pașcani

Teona Gherasim

Previziunile Zodiacului Chinezesc în 2017

Redacția
Încarcă...