NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Opt stații noi de încărcare pentru vehicule electrice la Iași

Primăria Municipiului Iași a încheiat cu Administrația Fondului pentru Mediu un contract de finanțare nerambursabil pentru achiziția și montajul a opt stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Stațiile noi de încărcare pentru vehicule electrice vor fi amplasate pe bulevardul Independenței (parcarea Romtelecom), parcarea de la Ciric, bulevardul Carol I nr. 50 (parcarea de la Spitalul „Dr. C. I. Parhon”), șoseaua Națională nr. 43 (Piramida lui Dubeț), parcarea de pe strada Agatha Bârsescu, strada Bărboi (parcarea din zona CEC), strada Pantelimon Halipa nr. 43 (parcarea de la Spitalul de Recuperare) și parcarea de la Mitocul Maicilor.

„Având în vedere interesul manifestat de administrația locală pentru reducerea poluării în Municipiul Iași, am decis să luăm noi măsuri menite să încurajeze achiziționarea și utilizarea autovehiculelor hibrid și electrice. Ne dorim să îi ajutăm pe ieșeni să renunțe la mașinile bazate pe combustibili fosili și să transformăm transportul clasic în unul ecologic”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Aflați amănunte de pe pagina de Facebook a Primăriei Iași.

  
Advertisements

Related posts

Solicitare din partea unui cetățean: Primăria să investească într-o zonă cu grătare

Marius Parteni

Proaspăt inaugurat, noul sediu al Bibliotecii Municipale Pașcani „Leonard Gavriliu” are deja probleme! Somație de eliberare a unei căi de acces!

Răzvan Grecu

Comisia de negociere cu ARSACIS a încălcat mandatul Consiliului Local!

Răzvan Grecu
Încarcă...