NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Operațiunea gazonul reluată pe domeniul public! Cel de anul trecut va fi „resuscitat”!

 

Angajații Serviciului Spații Verzi și Seră au început din această dimineață să monteze rulouri de gazon, în câteva intersecții din municipiu. După finalizarea acestor lucrări, se va trece la întrețienerea celui așezat în toamna anului trecut, dar care în această primăvara arată pârjolit.

  

 

Intersecțiile de unde au început lucrările de montare a gazonului sunt cele pe strada Dragoș Vodă cu Ceferiștilor, Grădiniței cu Vatra și pe Gării pe suprafața din vecinătatea stației CF Pașcani.

„După ce terenul a fost pregătit, astăzi, muncitorii de la Serviciul Sere și Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani, alături de cei de la firma specializată, au montat rulourile de gazon și florile pe spațiile de la intersecția străzilor Ceferiștilor, Grădiniței, Moldovei, Gării, Dragoș Vodă. O să acoperim în acest an 2.800 mp cu gazon”, ne-a declarat Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani.

Concomitent cu aceste acțiuni se vor planta flori provenite din pepiniera proprie a Primăriei și puieți de magnolii, salcie sau mesteceni.

Cât privește gazonul montat anul trecut, Cristi Lorenț, șeful de la Spații Verzi și Seră a declarat reporterilor noștri că în scurt timp acesta va arăta bine.

 

Advertisements

Related posts

La 112 ani de când ceferiștii și țăranii și-au dat mâna și au luptat cu armata pentru a elibera răsculații din Ruginoasa, monumentul dedicat acelei zile este lăsat mizerie!

Răzvan Grecu

Mafia terenurilor din Primăria Pașcani: Suprafața destinată oborului, cultivată cu porumb. Autorităţile se fac că nu înțeleg!

Marius Parteni

Primăria vrea să ascundă serviciile publice, de Consiliul Concurenței

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site