NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Operațiune dificilă de salvare, la Suceava. Muncitor prins sub blocuri de piatră, cu tot cu utilaj

Doi muncitori au fost prinși sub dărâmături, după ce un o treaptă de exploatare a unei cariere din Fundul Moldovei, județul Suceava, s-a prăbușit cu tot utilajele în care se aflau doi șoferi. Unul dintre ei a fost scos deja de angajați și dus la spital.

„Unul dintre conducători a fost scos de către persoanele aflate la faţa locului şi este conştient şi cooperant, însă cel de-al doilea şofer a rămas sub dărâmături”, a anuțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, un modul multirisc, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a spus la Digi24 că este vorba despre o operațiune complexă, pentru că cel de-al doilea șofer este acoperit de pietre, cu tot cu utilaj. Nu se știe dacă mai este sau nu în viață.

  

„Se vede o bucată de la lama utilajului”, a spus el.

„E o misiune foarte dificilă, vorbim de blocuri de piatră, vorbim de greutate, de maluri instabile care se pot prăbuși și pun în pericol astfel și viața salvatorilor. Trebuie delicatețe și trebuie lucrat cu specialiști, astfel încât să nu existe mai multe victime decât e cazul”, a mai spus Găleată.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Atenţie cui deschideţi uşa! Persoane necunoscute vă pot face probleme. A pățit-o și un reprezentant al societății civile

Ema Roman

Apel umanitar!O femeie din Mitești și-a pierdut un braț într-un utilaj agricol. Are nevoie de ajutor pentru achiziția unei proteze

Oana Cordoneanu

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Răchiteni (parțial)

Redacția
Încarcă...