NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Omul de afaceri Iulian Dascălu a început lucrările la cea mai înaltă clădire din ţară

Peste 155 metri înălţime şi 27 de etaje, atât va avea clădirea la care omul de afaceri ieşean  Iulian Dascălu va începe lucrările în perioada următoare. 

 

Aceasta se va întinde pe o suprafaţă de 50.000 pătraţi în complexul Openville Timişoara şi va fi cea mai înaltă din România. La finele anului trecut, omul de afaceri avea un portofoliu de 10 clădiri de birouri, cu un total de 121.000 de metri pătraţi la Iaşi, Timişoara şi Cluj, iar anul acesta se vor mai adăuga încă 69.000 de metri pătraţi, 50.000 de la clădirea cu 27 de etaje despre care v-am povestit mai sus şi alţi 19.000 de la o clădire care se finalizează anul acesta. 

Conform Ziarului Financiar, în ultimele 12 luni, compania Iulius a livrat pe piaţa din Timişoara 31.000 mp de spaţii office. Openville din Timişoara este o investiţie realizată în comun de Iulius şi Atterbury Eu­rope, care atrage 220 de mi­lioa­ne de euro iar la final, aces­ta va cuprinde 594.000 de metri pătraţi. Cele 10 imobile din Iaşi, Cluj şi Timişoara găzduiesc sediile a peste 65 de companii şi asigură spaţii de muncă moderne pentru aproximativ 11.200 de persoane, care au la dispoziţie o numeroase facilităţi: food court, restaurante, cafenele, magazine, spaţii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, săli de conferinţă, servicii medicale şi bancare, opţiuni pentru relaxare şi locuri de parcare. Doar în Iaşi, Dascălu deţine şase clădiri de birouri în complexul urbanistic Palas, cu o suprafaţă de 72.000 de metri pătraţi.

 Sursa 

Advertisements
Loading...

Related posts

Fără guvern nou, leul slăbește

Redacția

Electroputere Pașcani concurează cu turcii pentru cele 40 de tramvaie ale Ministerului Dezvoltării

Redacția

Cum a fost păcălit statul român să ofere 1 milion de lei unui analfabet. Metoda infailibilă de a face bani aplicată de românul cu „şcoala vieţii”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site