RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Olariu s-a “măritat” cu PSD!

Organizația PSD Pașcani a înregimentat un nou traseist politic. Este vorba despre Sorin Olariu, a cărui cerere de înscriere în rândul-social democraților a fost acceptată ieri, conform precizărilor din conferința de presă de astăzi.

După ședința Consiliului Local ce a avut loc astăzi, la sediul Primăriei Pașcani, PSD a organizat o conferință de presă, în care a făcut și anunțul privind trecerea lui Olariu la PSD.

Dumitru Pantazi, liderul social-demicraților pășcăneni, a spus în cadrul declarației oferite presei, faptul că își dorește să maximizeze toate voturile la aceste alegeri locale, astfel încât finalul alegerilor să îl indice drept câștigător, atât pe el cât și echipa de consilieri.

De partea cealaltă,  Sorin Olariu, recent intrat în rândul PSD, a susținut că a rezonat cu ideile actualilor consilieri PSD. Tot el a mai susținut, cu vocea tremurată, că a fost o alipire naturală, chiar dacă în trecut a avut derapaje declarative și acțiuni politice la adresa actualui lider local, dar și a politicilor PSD la nivel central.

  

Reamintim faptulă că Sorin Olariu a debutat în politică membru al partidului Noua Republică, mai apoi a trecut la PMP, iar acum dorește să facă parte din echipa câștigătoarea a alegerilor locale, din data de 9 iunie 2024.      

Related posts

Situația dascălilor care nu și-au primit distincțiile “Gheorghe Lazăr” adusă în atenția ministrului Educației

Marius Parteni

Ei sunt cei mai bogati! Iata averile noilor parlamentari ai Iasului!

Redacția

Senatorii care fac scandal în plen riscă să li se taie jumătate din indemnizaţie și să rămână fără mașină de serviciu

Redacția
Încarcă...