NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Oferta Clubului Copiilor din Pașcani pentru anul școlar 2016-2017: „În orașul lui Mihail Sadoveanu va exista un cenaclu literar”

Toamna se numără bobocii și copiii talentați din municipiul nostru. Clubul Copiilor Pașcani și-a redeschis porțile pentru toți cei care vor să participe la activitățile care se desfăşoară în cercurile artistice, ştiinţifice şi tehnice, inițiate de conducerea instituției.

Înscrierile se fac odată cu începerea cursurilor din noul an școlar, respectiv 12 septembrie și se vor încheia la finalul acestei luni. Coregrafie, muzică ușoară, pictură, fantezie, karting, gimnastică, domeniul tehnico-științific, floricultură, domeniul cultural artistic și multe alte astfel de domenii captivante își așteaptă viitorii elevi.

Copiii interesaţi să participe la activităţile care se desfăşoară la cercurile artistice, ştiinţifice şi tehnice sunt aşteptaţi până vineri, 30 septembrie, între orele 09.00 – 12.00.

  

Înscrierile se fac în perioada 12 – 30 septembrie 2016, în holul de la intrarea în club.

Programul înscrierilor: luni – sâmbătă, 9.00 – 12.00
Vârsta minimă: 5 ani (nu este valabilă, însă, pentru toate cercurile)
La înscriere nu sunt necesare documente justificative.

După formarea grupelor, părinții vor aduce documentele cerute. Avizul medical va fi necesar numai în vederea activităților ce presupun efort fizic. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare se obțin la înscriere. Deschiderea festivă va avea loc în ziua de sâmbătă, 1 octombrie 2016, ora 10.00.

De menționat este faptul că aceste cursuri sunt gratuite.

În anul școlar 2016-2017, oferta Clubului Copiilor din Pașcani este următoarea:

DOMENIUL CULTURAL-ARTISTIC

COREGRAFIE
CENACLU LITERAR
MUZICĂ UȘOARĂ, VOCALĂ INSTRUMENTALĂ
PICTURĂ
FANTEZIE
ORCHESTRĂ DE MUZICĂ POPULARĂ
FOTO-CINECLUB (Hălăucești)
GIMNASTICĂ RITMICĂ (Hălăucești)

DOMENIUL TEHNICO-ȘTIINȚIFIC

KARTING
INFORMATICĂ 
FLORICULTURĂ
CHIMIE EXPERIMENTALĂ
AGROBIOLOGIE ȘI APICULTURĂ (Hălăucești)
TAPISERIE-ȚESĂTORIE (Ruginoasa)
CHIMIE EXPERIMENTALĂ (Ruginoasa)

DOMENIUL SPORTIV
TENIS DE MASĂ

„În orașul lui Mihail Sadoveanu va exista un Cenaclu Literar”

Directorul instituției culturale se bucură să anunțe că din acest an școlar, la Clubul Copiilor se va reînființa CenacluL Literar.

Cenaclul literar a existat în Clubul Copiilor, apoi a dispărut, iar acum a renăscut ca o pasăre Phoenix. Cenaclul Literar va funcționa începând din acest an școlar și așteaptă pe acei copii, elevi, adolescenți și de ce nu și pe cei maturi pe post de observatori sau de voluntari, sau de participanți la deschidere care va avea loc sâmbătă, pe 1 octombrie. Vor fi cursuri de descoperire și redescoperire a marilor creatori de limbă românească care dau și mari creatori în literatura universală. Intenția noastră este să realizăm o revistă în format electronic, pentru început a Cenaclului literar și dacă va fi foarte valoroasă, atunci o vom tipări”, ne-a declarat Mia Preutu, directorul Clubului Copiilor Pașcani.

 

 

 

Advertisements

Related posts

Înscrieri la Festivalul ”Curcubeul Artelor” organizat de Casa de Cultură

Oana Cordoneanu

Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu”

Redacția

„Maica Domnului mi-a salvat viața!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site