NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentLocal

O tânără născută în Pașcani și abandonată își caută familia biologică

Își dorește să afle mai multe despre părinți și eventualii frați, să-și cunoască originile, să știe cine sunt de fapt. O tânără abandonată la naștere, și apoi adoptată de o familie din municipiul Pașcani , a făcut un apel pe o rețea de socializare, și-a făcut publică povestea, pe scurt, pe pagina de facebook The never forgotten Romanian children-Copiii niciodată uitați ai României 2.

Advertisements

”Aș dori să îmi găsesc și eu familia biologică. Știu că am fost născută la data de 5 martie 2003,dar părinții adoptivi mi-au spus că această dată nu este exactă, a fost pusă la presupunerea făcută de expertiza legală, cam aceea ar fi data mea de naștere. Am fost născută în orașul Pascani județul Iași, și abandonată, fiind adoptată ulterior la vârsta de aproximativ 9 luni, în Pascani. În certificatul de naștere nu există date despre părinți. Aș dori din tot sufletul să îmi cunosc părintii, și respectiv frații, dacă există”, este mesajul postat de Miruna-Gabriela Puiu pe The never forgotten Romanian children-Copiii niciodată uitați ai României 2.

Conform paginii sale de facebook, Miruna-Gabriela Puiu studiază la Facultatea de Litere, din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ora de vară 2021. De când trebuie să dăm ceasurile cu o oră înainte

Redacția

Campanie de strângere de fonduri pentru amenajarea Muzeul Locomotivei din Gara Pașcani

Redacția

Pașcaniul va avea din nou post local de radio! CNA a votat joi proiectul News FM!

Răzvan Grecu
Încarcă...