NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O tânără le oferă copiilor lecţii gratuite de igienă, în mediul online

Pandemia de Coronavirus ne-a afectat pe toţi, dar totodată perioada aceasta ne-a făcut să fim şi mai atenți la igiena personală. Pentru a nu contacta virusul, tot mai des suntem atenţionaţi şi învăţaţi cum să ne spălăm corect mâinile. Pentru ca şi cei mici să înţeleagă importanţa igienei, o tânără din Braşov face cursuri online cu ei. Cu ajutorul desenelor animate sau jocurilor interactive copiii învaţă importanţa igienei.

Mâinile noi le spălăm, le spălăm, le spălăm. De virus toţi vrem ca să scăpăm, nu ne jucăm.

Încă de la începutul stării de urgență, de când copiii nu au mai mers la școală sau la grădiniță, Adina Drăgoi a început cursurile online cu piticii. Astfel, câteva sute de copii au învățat de la ea cum să se spele corect pe mâini la seminariile online – “Ora de igienă”.

În această perioadă tehnologia îi oferă Adinei Drăgoi posibilitatea să îi înveţe pe cei mici prin demonstraţii practice importanţa igienei.

ADINA DRĂGOI, INIŢIATOR PROIECT – Primul a fost un webinariu pentru oamenii care merg la muncă sau vor merge la muncă şi se numeşte “Fii în siguranţă în timp de epidemie” , iar al doilea, bineînteles, a fost un webinariu pentru copii numit “Ora de igienă”. Invată ce sunt microbii, cum să ne spălăm corect pe mâini, de ce trebuie să ne spălăm corect pe mâini şi care sunt riscurile dacă nu ne spălăm corect.

Cursurile sunt gratuite şi mai mult copiii pot participa la concursuri, unde pot câștiga premii.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Atenţie! Melanomul afectează persoanele de toate vârstele

Redacția

Semnal de alarmă în privinţa apelării la transportul de ocazie de către minori

Redacția

Curtea Constituţională a stabilit că legea eutanasierii câinilor maidanezi respectă Constituţia

Redacția
Încarcă...