RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O tânără de 20 de ani a murit la spital, „în țipete de durere”, iar medicii au crezut că se „ALINTĂ”: „S-a aflat într-o agonie absolută”

O tânără de 20 de ani a murit după ce „a țipat de durere”, iar medicii au spus că se „alintă”.

Maddy Lawrence, în vârstă de 20 de ani, jucătoare de rugby, și-a dislocat șoldul în timpul unui meci al Universității din vestul Angliei (UWE) împotriva Universității din Bristol. Ea a decedat din cauza insuficienței multiple a organelor în martie 2022, la doar două săptămâni după ce a fost dusă la spitalul din Bristol.

Maddy a dezvoltat o infecție bacteriană în timp ce se afla internată la Terapie Intensivă, care a provocat sepsis (atunci când sistemul imunitar reacționează excesiv la o infecție și provoacă leziuni ale țesuturilor și organelor – n.red.).

O anchetă asupra morții tinerei a conchis că Maddy a murit în urma neglijenței medicilor și a tratamentul prost stabilit de către cadrele medicale. De altfel, personalul medical nu ar fi băgat-o în seamă timp de 16 ore.

  

Ancheta a scos la iveală faptul că Maddy ar fi supraviețuit dacă personalul medical ar fi depistat și tratat sepsisul mai devreme.

Maddy Lawrence / Sursa foto: FacebookMaddy Lawrence / Sursa foto: Facebook „Trebuie să fi fost într-o agonie absolută”

Părinții tinerei de 20 de ani au vorbit despre „agonia” pe care a trăit-o Maddy în ultimele ei zile de viață.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Propunere UNESCO: Marea Barieră de Corali ar trebui considerată ca fiind „în pericol” din cauza schimbării climei

Redacția

Un bărbat înarmat a deschis focul în Curtea Supremă a statului Colorado. Donald TRUMP, declarat neeligibil pentru a candida de judecătorii de aici

Redacția

Associated Press: Discursul combativ și pasional al lui BIDEN despre Starea Națiunii este un apel adresat bazei electorale

Redacția
Încarcă...