NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

O tânără de 18 ani, din județul Suceava, este cadetul anului în Poliția Metropolitană din Londra

Românca Andreea Vlădeanu a câștigat distincția cadetul anului din partea Poliției Metropolitane din Londra, conform unei postări pe pagina de Facebook a instituției. Tânăra de 18 ani e cadet voluntar de 3 ani și este doar de 5 ani în Marea Britanie.

Ceremonia de premiere a tinerei române a avut loc în cadrul Galei anuale de excelenţă a lucrătorilor Poliţiei Metropolitane londoneze. Andreea e la a doua distincție important ca voluntar cadet, după ce în urmă cu 2 ani a câștigat premiul Jack Petchey.

Când Andreea a ajuns în Marea Britanie din România în 2015, nu știa engleză. Ea s-a alăturat cadeților și s-a oferit rapid voluntar la fiecare eveniment, pentru a-și îmbunătăți engleza și a înțelege cultura Londrei. După doar cinci săptămâni de la înscrierea în rândul cadeților, românca a câștigat prima distincție, fiind cea mai bună la proba teoretică și cea mai implicată în activitățile de voluntariat, potrivit libertatea.ro

Născută la Rădăuţi, în judeţul Suceava, tânăra română a ajuns în Marea Britanie în 2015 și după 5 ani e dată ca exemplu tinerilor din Londra. Acum Andreea Vlădeanu e șef-cadet adjunct și comandă o echipă de 40 de cadeți. Românca e un model pentru mulți tineri din jurul ei, mai ales că e și studentă la o prestigioasă universitate din Londra.

  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Respect salvatorilor. Pașcaniul a primit înaltă recunoștință după tragicul eveniment de sâmbătă seara de la Miroslovești

Marius Parteni

Ziua mondială a protecției civile

Redacția

Tezaurul descoperit în Neamț de un poliţist căutător de comori

Redacția
Încarcă...