NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O sportivă de la CSM Pașcani cere ajutor pentru o operație. Iată povestea Nicoletei și cum poate fi ajutată

Cerere mai puțin obișnuită pe adresa Primăriei Pașcani. O tânără în vârstă de 20 de ani luptă până în pânzele albe pentru pasinea ei.  

Se numește Nicoleta Ana Poroșniuc este născută în Botoșani, dar soarta nedreaptă a adus-o în centrul de Plasament „Mihail Sadoveanu”Pașcani. Acum este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, iar din primăvara anului trecut a fost aceptată în echipa de fotbal feminin al Clubului Sportiv Municipal Pașcani.

Nicoleta practică fotbalul încă din copilărie, însă doar la stadiul de hobyy, iar anul trecut i s-a oferit șansa să o facă legitimată în cadrul unei echipe. Din păcate bucuria fetei a ținut puțin. În timpul unui antrenament pentru participarea alături de echipă la Campionatul Național de fotbal de fete Liga I aceasta a suferit un accident la piciorul drept. Din păcate s-a forțat să continue antrenamentul, iar această dorință a dus la accidentarea gravă la genunchi.

  

A urmat investigații medicale, efectuarea RMN-ului, toate pe cheltuiala Clubului, iar de curând fetei s-a găsit soluționarea problemei care îi afectează cariera. O intervenție chirurgicală și perioada post operatorie ar ajuta-o pe Nicoleta Poroșniuc.

De curând aceasta a depus o solicitare Primăriei Municipiului Pașcani prin care cerea ajutorul. Aceasta cerere a fost depusă la îndrumarea antrenorului fetei, prin care solicită suma de 11.000 lei.

„Problema pentru care solicit atenția și cer sprijinul a început vara trecută, atunci când m-am accidentat grav la genunchi, în timpul unui joc. După efectuarea RMN-ului, medicul specialist a constatat ruptura ligamentului colateral stâng și totodată, ruptura meniscului. După câteva luni chinuitoare de recuperare, am început să merg fără sprijin, luna trecută am făcut RMN-ul, iar concluzia finală a medicului pentru a reuși să merg aproape normal este operație de menisc și de ligament. Vă rog pe această cale să țineți cont și de situația mea socială, să mă ajutați să obțin suma necesară, aproximativ 11.000 lei pentru cele două intervenții chirurgicale și recuperarea post operatorie”, a declarat Ana Nicoleta Poroșniuc.

Municipalitatea a luat cunoștință de problema fetei, iar conform purtătorului de cuvânt al Primăriei se va găsi o soluție pentru fată:”Cererea a fost depusă ieri, va ajunge pe masa primarului și cel mai probabil aceasta va primi ajutorul cuvenit”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Numere de telefon unde puteţi afla starea drumurilor judeţene sau naţionale

Redacția

„Șî eu” la Pașcani: sute de oameni și mașini în stradă! Angajații societăților din Pașcani au protestat în fața sediilor! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Revolutia a inceput la Iasi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site