RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

O şefă de an ajută studenţii să se angajeze în instituţii europene

O studentă de la Facultatea de Filosofie îi ajută pe studenţi să aplice pentru un job la instituţiile europene.

 

  

Proiectul „Young Revolution“ are ca scop mentorshipul studenţilor de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice, de la specializările Relaţii Internaţionale şi studii euro­pene şi Ştiinţe politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, din anul al III-lea de licenţă.

Proiectul este conceput de Maria Mirabela Miron împreună cu But­terfly Dreamer Network, studenta făcând un internship în cadrul reţelei în calitate de şefă de an în cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice, specializarea Relaţii Interna­ţio­nale şi studii europene.

Studenţii care vor dori să participe în cadrul acestui proiect vor putea să primească ajutor online prin Skype de la membrii reţelei. Astfel, studenţii vor primi informaţiile de care au nevoie de la Eva Maria Olbers, candidat MPA la Harvard Business School of Government şi cofondator STEMgem, şi de la Delia Cristiana Stamate, Alumni MSC Management Science la VUB Brussels şi Analyst Financial Markets la Bank of New York Mellon in Brussels, Belgia.

Maria Mirabela Miron a menţionat că a fost motivată să se implice în acest proiect din dorinţa de a ajuta studenţii de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

Articol integral pe: www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Oferta educațională a Liceului ”Nicolae Iorga” prezentată într-un clip video

Oana Cordoneanu

Unirea Principatelor marcată pirn manifestări la Târgu Frumos

Ema Roman

BAC 2012: Prezență foarte bună la proba obligatorie a profilului

Răzvan Grecu
Încarcă...