NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

O şefă de an ajută studenţii să se angajeze în instituţii europene

O studentă de la Facultatea de Filosofie îi ajută pe studenţi să aplice pentru un job la instituţiile europene.

 

  

Proiectul „Young Revolution“ are ca scop mentorshipul studenţilor de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice, de la specializările Relaţii Internaţionale şi studii euro­pene şi Ştiinţe politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, din anul al III-lea de licenţă.

Proiectul este conceput de Maria Mirabela Miron împreună cu But­terfly Dreamer Network, studenta făcând un internship în cadrul reţelei în calitate de şefă de an în cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice, specializarea Relaţii Interna­ţio­nale şi studii europene.

Studenţii care vor dori să participe în cadrul acestui proiect vor putea să primească ajutor online prin Skype de la membrii reţelei. Astfel, studenţii vor primi informaţiile de care au nevoie de la Eva Maria Olbers, candidat MPA la Harvard Business School of Government şi cofondator STEMgem, şi de la Delia Cristiana Stamate, Alumni MSC Management Science la VUB Brussels şi Analyst Financial Markets la Bank of New York Mellon in Brussels, Belgia.

Advertisements
Advertisements

Maria Mirabela Miron a menţionat că a fost motivată să se implice în acest proiect din dorinţa de a ajuta studenţii de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

Articol integral pe: www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Clubul Copiilor din Pașcani vrea să-și îmbunătățească oferta educațională

Oana Cordoneanu

Posturi de directori de care fuge lumea. Niciun candidat în 43 de şcoli din Iași

Redacția

Oameni ai locului (13 Noiembrie 2015) : SITUAȚIA ÎN ȘCOLI / REALITĂȚILE MUNCII SINDICALE / MUNCĂ SINDICALĂ NEORGANIZATĂ / STADIUL PROCESELOR

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site