NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

O seară plină de emoții la vernisajul PROinART

Fundația Proinvest a sărbătorit ieri, 1 septembrie, finalul atelierului de pictură PROinART organizat de-a lungul verii. Copii, părinți și alți membri ai comunității au dat curs invitației la vernisaj, o expoziție de artă cu toate lucrările individuale și colective ale copiilor participanți.

Într-o atmosferă creativă, aceștia au discutat despre artă, au fost premiați și au socializat, împărtășind impresii despre prima activitate finanțată și coordonată 100% de către Fundație.

Advertisements

Fundația Proinvest este un ONG non-profit înființat la începutul acestui an din dorința de a oferi comunității noastre soluții în sferele de interes care stau la baza unei societăți moderne. Fundația va interveni și va sprijini tinerii pentru a-și atinge potențialul în activitatea educațională și extra-curriculară, va acorda atenție comunităților defavorizate și cazurilor sociale, cu scopul de a îmbunătăți standardele de calitate a vieții.

Astfel, membrii consiliului promit că activitățile Fundației nu se vor opri aici, ci vor urma și alte oportunități de dezvoltare pentru toți cei dornici să li se alăture. 

Advertisements
  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași se va desfășura în perioada 6-11 septembrie

Redacția

Noi discuții privind desfășurarea evenimentului ”Caravana filmului românesc” la Pașcani

Oana Cordoneanu

Iată programul pentru 1 Decembrie în municipiul nostru!

Teona Gherasim
Încarcă...