RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O polițistă s-a ales cu amendă și permisul suspedat, în timpul unei misiuni

O poliţistă din Galaţi a rămas fără permisul de conducere după ce a provocat un accident rutier, în timpul misiunii. Agenta se afla la volanul maşinii de Poliţie şi nu a acordat prioritate într-o intersecţie. 

Accidentul în care a fost implicată maşina de Poliţie s-a produs într-o intersecţie din oraşul Galaţi. Autospeciala a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului având pornite doar semnalele luminoase, nu și pe cele acustice, și a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

Şoferii au fost testaţi pentru consumul de alcool rezultatul fiind zero.

Poliţista a rămas fără permisul de conducere.

  

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.15, la intersecţia dintre strada Prelungirea Brăilei cu strada Frunzei. Autospeciala poliţiei, la volanul căreia se afla colega noastră, în timpul serviciului, a pătruns în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului electric, având în funcţiune semnalele luminoase, şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma incidentului nicio persoană nu a fost rănită şi, pentru ambii conducători auto, rezultatul testării alcoolscopice a fost negativ. Agentul de poliţie a fost sancţionat contravenţional pentru neacordare de prioritate, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poliția Galaţi.

În urma accidentului în care a fost implicată maşina de Poliţie nu au fost înregistrate decât pagube materiale, cazul fiind înregistrat drept tamponare.

OBSERVATOR

Related posts

Serbia a anulat EuroPride, eveniment paneuropean programat în septembrie la Belgrad

Redacția

Dorian Galbinski, cel mai longeviv reporter BBC România: Excesul de corectitudine politică a dus la reacții foarte periculoase, cum ar fi creșterea curentului de extremă dreapta/ Antisemitismul este în creștere și este periculos, dar unele manifestări sunt din prostie și incultură (interviu)

Redacția

Taiwanul ”condamnă energic manevrele provocatoare” ale Chinei și anunță că „îşi va apăra ferm suveranitatea şi securitatea naţională”

Redacția
Încarcă...