NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O polițistă a murit în propria curte, strivită de mașina lăsată neasigurată în pantă

O polițistă în vârstă de 42 de ani a murit în propria curte, după ce a fost prinsă sub o autoutilitară care nu a fost asigurată corespunzător în pantă, potrivit Mediafax.

La locuința femeii din comuna Mociu au intervenit mai multe echipaje ale ISU Cluj. Salvatorii au scos-o pe femeie de sub mașină și au încercat să o resusciteze, dar din păcate, polițista nu a răspuns manevrelor.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba anunță decesul, la 42 de ani, a agentei de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău, în seara zilei de 21 noiembrie.

„Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecuta. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub roțile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara. Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete”, comunică inspectoratul.

  

digi24

Advertisements

Related posts

Tânărul care a produs un accident cu 6 răniți în Botoșani consumase și canabis

Redacția

Supermarketurile anunţă clienţii să aducă înapoi fructele și legumele congelate

Redacția

Ce mesaj a transmis actorul Florin Piersic înainte să împlinească 85 de ani: „M-am gândit mult la asta. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru”

Redacția
Încarcă...