RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O polițistă a murit în propria curte, strivită de mașina lăsată neasigurată în pantă

O polițistă în vârstă de 42 de ani a murit în propria curte, după ce a fost prinsă sub o autoutilitară care nu a fost asigurată corespunzător în pantă, potrivit Mediafax.

La locuința femeii din comuna Mociu au intervenit mai multe echipaje ale ISU Cluj. Salvatorii au scos-o pe femeie de sub mașină și au încercat să o resusciteze, dar din păcate, polițista nu a răspuns manevrelor.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba anunță decesul, la 42 de ani, a agentei de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău, în seara zilei de 21 noiembrie.

„Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecuta. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub roțile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara. Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete”, comunică inspectoratul.

  

digi24

Related posts

Ciucă și Ciolacu au testat ultimele modele de arme produse în România FOTO

Redacția

Simona Halep, anunţ despre verdictul în cazul său de dopaj: Decizia va fi amânată. Este teribil de dezamăgitor

Redacția

Europa League: Barcelona s-a calificat în optimi / Borussia Dortmund, eliminată de Glasgow Rangers (Rezultate)

Redacția
Încarcă...