NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O pensionară din Bârlad, care posta mesaje antivaccinare pe Facebook, a murit după ce şi-a infectat toată familia cu SARS-CoV-2

O pensionară din Bârlad care posta zilnic mesaje antivaccinare pe Facebook a murit după ce și-a infectat toată familia cu Covid-19. Femeia s-a stins după mai multe zile la ATI, unde era intubată pentru că virusul îi afectase plămânii în proporție de peste 90%.

Până să fie internată, pensionara era extrem de activă în mediul online, unde posta zilnic mesaje împotriva vaccinării anti-Covid sub lozinca “Opriţi Vaccinarea”, scrie Vremea Nouă.

Însă s-a infectat și, pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău, nu a mai avut de ales și a chemat ambulanța să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. A fost internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Bârlad, iar medicii au descoperit în urma analizelor că infecţia cu SARS-CoV-îi afectase plămânii în proporţie de peste 90%.

A murit la scurt timp în chinuri înfiorătoare, fiind aproape în imposibilitatea de-a mai respira.

  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Consumul de Omega-3 ar putea preveni astmul (studiu)

Redacția

VIDEO: Cât de departe pot „călători” microbii? Strănutul, analizat cu o cameră care filmează 2.000 de cadre pe secundă

Redacția

De vorbă cu strada (12 Februarie 2016): DESPRE SĂNĂTATE ȘI SITUAȚIA SPITALULUI MUNICIPAL DE URGENȚĂ PAȘCANI / CIVISMUL ȘI REFERENDUMUL APAVITAL

Redacția
Încarcă...