NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O pensionară a mers la Trezorerie pentru a dona 8 lei. Spitalul beneficiar a reuşit să strângă astfel 1,8 milioane lei pentru achiziţia de materiale sanitare

Un spital din România va putea să achite cea mai mare parte a facturilor pe care furnizorii de materiale şi echipamente de protecţie le vor livra, din sponsorizări şi donaţii. O pensionară a mers la Trezorerie pentru a depune în cont 8 lei.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea, a făcut publice astăzi cifrele privind donaţiile care au ajuns în contul deschis special la Trezorerie pentru achiziţia de materiale sanitare şi echipamente de protecţie, atât de necesare în perioada următoare. Comenzile pe care spitalul le-a făcut către furnizori, unele încă din a doua jumătate a lunii februarie 2020, totalizează 2,2 milioane lei, iar banii vor fi achitaţi furnizorilor la 60 zile de la livrarea produselor. Vor fi folosiţi în acest scop banii din donaţii, managerul Cătălin Rotea angajându-se să facă publice atât sumele donate de fiecare persoană fizică sau entitate juridică, cât şi datele despre facturile plătite şi comenzile recepţionate.

O menţiune specială a făcut managerul spitalului, vorbind despre donaţii, aducând în atenţie gestul deosebit al unei pensionare. 

„Vreau să mulţumesc în mod deosebit unei doamne, al cărui nume nu pot să-l dau, care este pensionară, aşa cum am văzut pe CNP, care a făcut eforturi să ajungă la Trezoreria Slatina şi să doneze 8 lei. Este o sumă care pentru dumneaiei înseamnă foarte mult, îi mulţumesc şi dumneaei în aceeaşi măsură în care mulţumesc tuturor sporsorilor“, a declarat Rotea.

Exclusiv din donaţii s-au adunat până acum 790.000 lei, la care se adaugă banii alocaţi de Consiliul Judeţean Olt pentru achjiziţia de materiale sanitare şi echipamente de protecţie, suma totală disponibilă la SJU Slatina destinată acestor achiziţii ajungând la acest moment la 1,8 milioane lei.

ADEVARUL

loading...
Advertisements

Related posts

STUDIU: Numai 3,5% dintre turiştii de pe litoral sunt ieşeni. Media sejurului, de 5,2 zile

Redacția

Paşcaniul tranzitat de autospeciale de Pompieri din Bihor, care se întorceau de la un exerciţiu desfăşurat la Iaşi

Ema Roman

Noi instruiri intensive la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Redacția
Încarcă...