RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O pășcăneancă solicită primarului și consilierilor locali ca cetățenii și presa să aibă acces la întâlnirea dintre reprezentanții ApaVital și cei ai Primăriei. Vezi ce le-a scris edililor locali!

Sînziana Mazilu solicită conducerii Pașcaniului ca la întâlnirea dintre reprezentanții ApaVital Iași și primarul Dumitru Pantazi să aibă acces și cetățenii dar și presa. Pășcăneanca a trimis în acest sens o scrisoare deschisă pe adresele de e-mail ale primarului, viceprimarului și consiliului local.

Domnule Primar, Domnule Vice-Primar, Domnilor si Doamnelor Consilieri,

  

Am citit pe site-ul pascanean de stiri newspascani.com ca maine va avea loc o intalnire legata de contractul incheiat cu APAVITAL Iasi:

http://newspascani.com/index.php/local/stiri-locale/administratie/10089-%C8%99efii-apavital-%C8%99i-arsacis-m%C3%A2ine-%C3%AEn-sediul-prim%C4%83riei-pa%C8%99cani-de-la-ora-10-00-se-%C3%AEnt%C3%A2lnesc-cu-marii-consumatori-%C8%99i-primarul-pantazi

Advertisements

Va aduc la cunostinta ca cetatenii care v-au ales in fruntea orasului Pascani nu sunt de acord cu actualele conditii contractuale si au strans un numar mare de semnaturi pentru anularea contractului cu APAVITAL (in jur de 4000 de semnaturi ale persoanelor cu resedinta in municipiul Pascani, care au drept de vot).

Avand in vedere acestea, cu respect va cer sa considerati pentru intalnirea de maine si reprezentanti din randul acestor cetateni. Mai mult decat atat, va rog ca intalnirea sa fie publica, iar presa sa aiba acces.

Ca alesi ai pascanenilor, va rog sa respectati, sa sustineti si sa protejati doleantele oamenilor care v-au ales in fruntea acestui oras.

Va aduc la cunostinta ca daca Dumneavoastra nu rezolvati aceasta problema vom anunta Protectia Consumatorului, si vom lua legatura cu presa/publicatii la nivel national.

Si sa nu uitam ca suntem liberi sa sesizam ANI: domnul Primar este in conflict de interese daca ocupa o functie in consiliul de administratie al APAVITAL.

Pe aceasta cale as dori sa rog presa pascaneana newspascani.com si pe jurnalisti sa ia legatura cu presa la nivel national si sa povesteasca despre situatia actuala in municipiul nostru, cu cat mai multe detalii.

Pentru ca in afara de problema in cauza, Pascaniul nostru a dat dovada de simt civic, prin demersurile care le-au initiat. Merita sa fie prezentat tuturor.

Cu stima,

Advertisements

Sinziana Mazilu

Cetatean al Municipiului Pascani

Related posts

Concurs la Primăria Ruginoasa pentru un post vacant de inspector

Oana Cordoneanu

Ședință de Consiliu Local Târgu Frumos 26 aprilie 2023 (VIDEO)

Redacția

Lucrări de întreținere pe drumurile naționale din Moldova

Redacția
Încarcă...