RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O pășcăneancă își reclamă vecinii că îi inundă intenționat apartamentul

O femeie din Pașcani spune că apartamentul în care locuiește îi este inundat, de ani de zile, de vecinii de deasupra. Elena Iuga de pe Aleea Tineretului din Pașcani a venit astăzi la Primărie să se plângă edilului local de condițiile în care trăiește.

Practic, femeia susține că locuința îi este inundată de ani buni din cauza unui apartament abandonat de la etajul 4 al blocului, ea locuind la etajul 2. În același timp, îi găsește vinovați și pe locatarii de la 3 care ar fi făcut o gaură în locuința proprie pentru ca apa să se scurgă direct în apartamentul ei.

Cazul este cunoscut și de către Poliția Locală care a încercat să rezolve această problemă în trecut.  În urma cercetărilor desfășurate s-a constatat că proprietarul învinuit de pășcăneancă a decedat în urmă cu mulți ani iar soția acestuia este plecată la muncă peste hotare. În acest fel, adresele au fost transmise copiilor proprietarilor, care însă au refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale.

  

În adresa transmisă de Poliția Locală se arată: ”Vă aducem la cunoștință că, conform Legii 230/2007, actualizată, art.16, al.1, proprietarii sunt obligați să ia măsuri pentru consolidarea clădirii, iar art.17, prevede că – dacă proprietarul unui apartament provoacă daune oricărei părți din proprietatea comună sau unui alt apartament, acesta este obligat să repare stricăciunile și să plătească cheltuielile pentru lucrări de raparații”.

Advertisements

Menționăm faptul că primarul Dumitru Pantazi a direcționat cererea pășcănencei către Poliția Locală și compartimentul Asociații de Proprietari. Totodată, Elenei Iuga i s-a spus că îi va fi acordat un sprijin financiar imediat după ce administrația locală va lua legătura cu reprezentata Asociației de Locatari din cartier, pentru un punct de vedere cu privire la această situație. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Apelul sfâșietor al unui copil de 10 ani, care nu are calculator acasă: “Mi-e dor de doamna învățătoare, dar nu am cum să o văd”

Redacția

Moldova Cristești – Unirea Mircești, joacă cu trofeul pe masă la Pașcani în SuperCupa României

Marius Parteni

Avocat: Pandemia naște monștri. Partenerii au găsit noi metode de a se spiona, microfoanele în casă nu mai sunt suficiente

Redacția
Încarcă...