NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă stradă din Pașcani a fost închisă traficului rutier

Strada Izvoarelor a fost închisă de astăzi traficului rutier, fiind inclusă în Proiectul de Dezvoltare Urbană privind lucrările de reabilitare.

 

 Va fi turnat covor asfaltic pe o lungime de 511 metri. Valoarea proiectului este de aproximativ 600.000 lei, iar termenul de finalizare 22 octombrie 2015.

 „Începând de astăzi și strada Izvoarelor a fost închisă traficului rutier, asta pentru că intră și ea în lucrări de reabilitare în cadrul Proiectului Integrat de Dezvoltare Urbană. Este stradă de categoria trei, constituită din două tronsoane de drum: primul 375 m și al doilea 136 m. Aici se vor reabilita trotuarele, partea de carosabil, înainte vor fi ridicate canalele la cotă și va fi turnat covor asfaltic”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.  

 O altă stradă care face parte din proiectul PIDU, panta Republicii a intrat în lucrări de reabilitare pe data de 17 martie, iar ca și termen de finalizare este același, 22 octombrie 2015.

 În Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului Pașcani, sunt cuprinse străzile:  Fântânele-1377 m; Strada Ceferiștilor – 1060 m; Strada Mihai Eminescu-692 m; Strada Izvoarelor – 511 m; Strada Republicii – 450 m; a 13617 mp zonă pietonală și a 4390 mp scări pietonale – scări mari 2234 mp și scări mici 2156 mp, în vederea asigurării accesibilității dintre zona de vale și cea de deal a orașului.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Păşcănenii întreabă! Municipalitatea spune că va face investiţii în iluminatul public! Primarul Dumitru Pantazi:”oraşul este întunecat”

Ema Roman

Insolvența RAGCL, primul termen pe masa judecătorilor. A fost propus un administrator judiciar!

Marius Parteni

Un pășcănean supărat pe modul în care funcționează iluminatul public: „îl doare-n c_r de populația acestui oraș”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site