NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

O nouă selecție de membri pentru clubul de robotică de la Colegiul ”Unirea”

Clubul de robotică de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” din Pașcani anunță o nouă selecție pentru două grupe. În luna octombrie 2019 s-a făcut prima selecție din cadrul clubului Roboticus. Robotica este o ștință a viitorului. Prin intermediul roboticii, cele mai noi descoperiri din domeniul ingineriei și științelor pot să fie studiate de elevi în școală. Robotica permite o învățare interdisciplinară și activă. Necesită cunoștințe de fizică, matematică, electronică, tehnologie și programare.

Clubul de robotică anunță o nouă selecție pentru două grupe. Prima grupă se va specializa în web-design, Photoshop, WordPress, Joomla și social media. A doua grupă se va specializa în utilizarea imprimantei 3D ( Autocad ) și robotică. Înscrierile vor avea loc la clubul de robotică, zilnic între orele 18 -20 în perioada 31 ianuarie -6 februarie. Testul și interviul vor avea loc în ziua de 7 februarie începând cu ora 16”, conform anunțului de pe pagina de facebook a clubului de robotică.

Din toamna anului trecut, la Colegiul Tehnic ”CF Unirea” funcționează un centru de robotică, destinat pasionaților de inteligență artificială. Membrii ”Roboticus” au fost selectați în urma unor testări. La începutul acestei luni, reprezentanți de la unitatea de învățământ, au participat la  o conferință dedicată tehnologiei, antreprenoriatului și roboticii care s-a desfășurat la București. Aceștia au acumulat noi cunoștințe de la speakerii evenimentului și au avut ocazia să întâlnească diverse tipuri de roboți.

Tinerii utilizează  în mod firesc calculatorul, tableta sau telefoanele inteligente. Există însă posibilitatea ca ei să le folosească într-un mod care va avea un impact pozitiv asupra vieții lor, mai departe.

Advertisements
Loading...

Related posts

Concurs culinar la Liceul „Mihai Busuioc”. Oaspeți din Turcia au degustat produsele de post

Oana Cordoneanu

REPARTIZARE ÎN LICEE 2017 EDU.RO. ADMITEREA ÎN LICEE 2017. Elevii află pe 12 iulie dacă au fost repartizaţi la liceul dorit

Redacția

Un grup de elevi de la Colegiul „Sadoveanu” participă la concursul național Euroscola

Diana Marcu
Încarcă...