NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă ședință extraordinară de Consiliu Local este programată săptămâna viitoare

Legislativul local a fost convocat de urgență, de către primarul Marius Pintilie, pentru data de 10 martie, pe ordinea de zi fiind două proiecte de hotărâre. Ședința a fost anunțată astăzi, însă consilierii locali au fost înștiințați la ultima ședință, de edilul șef că va convoca o nouă întâlnire pentru dezbaterea unor proiecte ce nu suportă amânarea.

În primul proiect este vorba despre schimbarea destinației imobilului Construcție Grădiniță cu program normal Boșteni în suprafață de 310 mp și a terenului aferent în suprafață de 982 mp, proprietatea publică a Municipiului Pașcani, situat în suburbia Boșteni, str. Ion Creangă, nr.36, municipiul Pașcani, jud. Iași, în vederea transmiterii în administrare către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.

Pe al doilea punct al ordinei de zi se va discuta trecerea centralei termice CT8 situată în municipiul Pașcani, str. Vasile Alecsandri, jud. Iaşi, din proprietate publică a municipiului Paşcani şi  folosinţa gratuită a Consiliului de Administrație al Liceului Tehnologic ”Mihai Busuioc” Pașcani, în proprietate publică a municipiului Paşcani şi administrarea Consiliului Local al Municipiului Pașcani.

Advertisements

Related posts

Ședință de îndată a consilierilor locali pentru declararea apelului în dosarul „AgroComplex”

Răzvan Grecu

Drumarii spun că viscolul nu i-a luat prin surprindere! O sărăriţă pregătită să intervină în zona Paşcani

Ema Roman

Preţul la agentul termic va scădea începând cu 1 noiembrie

Ema Roman
Încarcă...