NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

O nouă performanță pentru sportivii de la Vikings Gym Pașcani

Zece sportivi de la Clubul K1 Vikings GYM Pașcani au obținut rezultate remarcabile la o competiție în județul Bistrița-Năsăud, localitatea Rodna. Luptători de la 15 cluburi din țară s-au întrecut în meciuri de kickboxing.Tinerii pășcăneni s-au întors victorioși, cu unsprezece medalii, chiar dacă au doar câteva luni de antrenament.

CUPA RODNA 2020, cu o participare numeroasa a clubului nostru, 10 sportivi plini de curaj ce au dat dovada ca au inima de luptători, chiar dacă au abia 3 luni de antrenament, în unele cazuri chiar și 2 luni, sportivii clubului nostru s-au întors cu 4 locuri 1 și 7 locuri 2, dar și cu respectul organizatorilor și al celorlalte cluburi participante, demonstrând încă odată ca suntem o mare familie!”, este anunțul făcut pe pagina de facebook a clubului Vikings Gym Pașcani.

La începutul lunii februarie, sportivii au participat la prima lor competiție, în Brașov, luptând cu adversari mult mai experimentați. Toți cei 17 luptători  s-au întors victorioși, obținând  8 medalii de aur, 7 de argint și 2 de bronz.

Vikings Gym este un club care a luat ființă acum câteva luni de zile la Pașcani. Reprezentanții acestuia fac mari eforturi pentru a susține activitatea. Cei care sunt interesați să ofere un ajutor financiar, pot lua legătura cu reprezentanții clubului sau la numărul de telefon 0737.301.723.

loading...
Advertisements

Related posts

“Mişcarea înseamnă viaţă” – Un profesor de educaţie fizică schimbă mentalităţi

Redacția

Fostul goalkeeper al Pașcaniului numit președinte al CS Kosarom. Primele trei transferuri

Marius Parteni

Sportivi din Pașcani calificați la finala Campionatului Național de Atletism de la Bacău

Redacția
Încarcă...